Mat-Bobban visar hur du lagar Doctor Rubbers ris a la Malta året runt

bör ses i helskärmsformat (på youtube)

________________________________________

Doctor Rubber förlorar sitt ISO 9000 certifikat

Efter en revision av Doctor Rubbers kvalitetssystem av Finsk Veritas nu i veckan, upptäcktes att hemsidans ackord och texter nästan helt stämmer med sångerna varför gruppens certifikat genast drogs in. -Något liknande har jag aldrig upplevt, säger revisorn som vill vara anonym. Endast dokumenten med bastablatur kan möjligen passera som fullt obegripliga. Hur detta påverkar konsumenternas vilja att ladda ner från hemsidan återstår att se. Redan nu lär vissa musikskolor helt rata gruppens alster.

........................................................................................................................................

"Det tog fyrtio år innan det kom ett lika vasst album som Sgt Pepper - det var värt att vänta på."
(Steven Carr, Old Musical Express)

"Är det Beatles? Är det Bach? Eller kanske Elvis Costello? Nej, det är Doctor Rubber förstås." (Pete Oldridge, Global Rock Magazine)

  "Doctor Rubber brukar ge oss fem hitlåtar på varje album - här fick vi femton."
(Staffan Lindblad, Kamratposten)

Doctor Rubber bryter ny mark - som vanligt.
(Mike Smith, Rock Observer)

 

Doctor Rubbers nya cd - och rockopera - äntligen klar!

Efter fyra års stenhårt arbete har Doctor Rubber överträffat sig själva. 40 år efter att sgt Pepper släpptes kommer ett lika nyskapande och avantgardistiskt album -"To di loo". Tillsammans med bandets förra succéalbum (Doctors´ Games) utgör denna cd en komplett rockopera. Librettot utspelar sig i sjukhusmiljö där den fiktive doktorn med samma namn som bandet tar sig friheter, hamnar i fängelse och slutligen dör i en rymdkapsel.

Dom två sista låtarna, "Come On, hurry, hurry" och "To eternity" mixades klart i går kväll i den klassiska Tempest Studio i Los Angeles. Alla Doctor Rubbers sextio låtar finns att ladda ner gratis under Download mp3 till vänster.

 

In The Restroom

Bosse Larssons visar koreagrafisk Quickstep

2007-04-01

Sensationellt lyckat resultat för Doctor Rubbers första ansiktstransplantation 2002

Doctor Rubbers internationelle agent, MacAck, var den förste som lades under kniven för att få ett helt nytt ansikte. Alldeles efter att de två träffats på San Quentin state prison beslutade doktorn att försköna sin cellkamrat. Detta resulterade i en livslång vänskap och som tack har sedan MacAck tagit över hanteringen av doktorns världskända musik och bokningar utav bandet med samma namn.

MacAck före MacAck efter (till den fullständiga transplantationen gick det åt ett helt grisskinn).

                                            

2007-03-22

Doctor Rubbers agent och manager, MacAck, skriver historia

Doctor Rubbers agent, MacAck, har efter påtryckningar från Historiska Museet äntligen skrivit hur han upplevt den turbulenta tiden med doktorn. Klicka på länken här till höger.

 

2007-02-03

Bosse Larsson vaknar

Efter sin återkomst från Milano har nu doktor Larsson äntligen gjort ett framträdande, som publik på Silja Festival.

 Bosse och Binge

 

2006-10-01

Bosse Larsson går i ide

Doctor Rubbers turné har haft ett litet uppehåll då Bosse Larsson blivit tvungen att gå i ide. Händelsen inträffade mitt i ett gitarrsolo på folkarenan i Bisjek. Larsson flögs genast till Milano, där han vilar ut. Bosse ses nästa gång på Mellotronens Novemberkryssning den 27:e januari.

 

2006-09-15

Doctor Rubber arbetar på ny dvd

Ända sedan Molarfilmerna släpptes har fansen hållit andan i väntan på en hel konsert i dvd-format. Inspirerade av The Creams lyckade dvd från konserten i Royal Albert Hall arbetar nu grabbarna på att få till något liknande. Smakbitar kommer så småningom att serveras på bandets hemsida.

 

2006-09-01

Anders Åberg nära bryta benet

Vid Doctor Rubbers extranummer i går kväll i Astrachan råkade Anders Åberg närmast i extas och provade s.k. "stage diving". Som tur var hamnade han i famnen på en av de inhyrda vakterna, varför nedslaget mildrades något. Tillströmmande fans tog sedan över Åberg och bar honom segerrusiga genom gatorna. Vakten klagade dock senare över smärtor på insidan av ena låret.

 

2006-08-28

Nya albumet klart till nyår
 

  Under en presskonferens efter succékonserten i Dnepropetrovsk släppte Ronnie Starck nyheten om det nya albumet, som ska heta "To The Loo". Trots en fullspäckad turné som sträcker sig under hela hösten, räknar grabbarna med att bli klara till nyår. Inte bara barnen Åberg, utan hela världen väntar på den historiska händelsen.

 

 

 

 

 

"Stainless Steel - Somebody is flushing"
Bilden visar var grabbarna får sin inspiration från

 

 


 

 

2006-08-05

Bo Larsson träder fram och berättar om sin skenvalpning

En gammal toffel som Bosse ömt vårdar mellan spelningarna ligger i hans knä och han smeker den varsamt när vi möts i hans loge. -Min advokat arbetar just nu på underhållsfrågan, säger Larsson.

välkommen till världen lille vän

 

2006-08-03

Razzia i Doctor Rubbers loge

Vid en polisrazzia tidigt på måndagsmorgonen fann den Bulgariska polisen hästbajs i Lars Fredmarks kapuschong.

 

2006-08-01

Olsson gjuter staty

På begäran av Hässelby-Vällingby stadsdelsnämnd har Olsson tackat ja till att gjuta en betongstaty av sig själv för placering utanför Vällingbyskolans slöjdsalar.
    Bosse kommer under tjänstledigheten att ersättas av självaste Egon Falke från kultbandet Egon Falkes.

 

2006-07-31

Tvångsvaccination i Giew

Redan vid gränsövergången till Rumänien fick Doctor Rubber ett smärtsamt mottagande av landets smittskyddsenhet. Eftersom Ronnie Starck hade fradga runt munnen beslutades att samtliga bandmedlemmar skulle tvångsvaccineras mot rabies.
    Fradgan visade sig senare vara vanligt diskmedel.

Ur Ronnies barskåp

 

2006-07-30

Larsson skenvalpar
 

För tredje veckan i rad går Bosse i väntans tider. När ska han förstå?

 

2006-07-26

Doctor Rubber utsedda till Månadens snyggaste band
 
Den Phoenixbaserde tidningen Arizona Journal korade i juli Doctor Rubber till ”Cutest Band of the Month”, vilket gladde killarna i bandet storligen.
    -Det kom inte som en överraskning direkt. Vi är ju nästan löjligt snygga, säger Anders Åberg.

 

2006-07-25

Femton par trosor upphittade efter konserten i Luttringen
 
Många av damerna i Luttringen måste just nu frysa om rumpan. Doctor Rubber vet inte riktigt hur de ska förhålla sig till detta fenomen som tycks öka i omfattning för varje spelning.
    -Jag samlade förut, men frun tog illa upp, säger Bosse Larsson.
    Även två par kalsonger fick sopas av scenen, men dessa återkrävdes efter konserten av sina rättmätiga ägare.
 

2006-07-17

Fantastiskt publikmottagande, men tråkig incident i bandet

Oj, vilken succé för Doctor Rubber i går kväll! 25 000 polska fans jublade och kom i extas redan vid öppningsnumret ”I’m Lost” från bandets första album. Hela konserten fortsatte i samma stil, men förmörkades sedan av en tråkig incident då Bosse Larsson blev svårt biten i låret av - hör och häpna - en av bandmedlemmarna!
    Efter konserten fick Larsson åka till sjukhus för lårmassage och omplåstring. För att undvika att Larsson skulle slicka i såret försåg sköterskorna på veterinärkliniken honom med en diskret skyddsanordning.
 

 

Så här förhindrades Bosse Larsson att slicka i såret. Sköterskorna tyckte också att den alltför intresserade Lasse Fredmark behövde förses med samma sorts skydd.

 

2006-07-15

Internationell storsatsning!

Nu är alla bojor spräckta, alla broar brända och det må bära eller brista: Efter åratal av förfrågningar har Doctor Rubber nu bestämt sig för att satsa helhjärtat på musiken. Tre av killarna har redan sagts upp från sina jobb. Första anhalt på världsturnén ”To-the-loo” blir givetvis Krazkow i Polen, där bandets fanclub har absolut flest medlemmar (152 000).
    Femton roadies och sex långtradare med utrustning passerar i detta ögonblick den polska gränsen. 18 000 biljetter är förhandsbeställda till konserten som kommer att gå av stapeln på den nybyggda Lidzorkk arena. Kulturminister Andrzej Kanapsky kommer att inviga arenan och introducera bandet.
     Doctor Rubber ser det som oerhört viktigt att spelningen blir en succé och har därför skrivit ett extranummer på polska, ”Kanapka Ce Cerem” (ostsmörgås), som rent publikfrieri. Är inte detta att gå lite för långt? Vi håller tummarna för att det ska gå bra för grabbarna i morgon kväll och i deras fortsatta nygamla karriär.