Dr Rubbers internationella Agent, Sir MacAck, Kabul i mars 2007                   

 

Gruppen uppbokade i nio år

Doctor Rubber har just avslutat sin fjärde världsomspännande turné med musik på de stora internationella scenerna med Miss Paris Hilton som gruppens maskot och högste beskyddare. Det påstådda kärleksdramat mellan Dr Rubber och Miss Hilton som löpt runt i världspressen, är ett rykte som saknar varje grund, hävdar doktorn och hänvisar till sina sekreta böjelser.

– Vi är absolut bara vänner, säger han med emfas. Men Miss Hilton lär i alla fall enligt en källa på Washington Post uttalat att doktorn ändå måste varit gynekologutbildad. (Delvis är det rätt – som sextonåring avlade Dr Rubber fransk geologiexamen, ett betyg som han senare förfalskade till att ha disputerat för Doktorsgraden i Gynekologisk Vetenskap på Universitatis Sorbonne.)

 

Till 96 procent i Rymden

Doctor Rubber själv – specialist på fekaliehantering – (ett måste i en rymdkabin utan WC) blev av president Putin och Rymdflygstyrelsen utvald förra året att resa till Mars med kollegan teknologie doktor Fuglesang och andra ryska kosmonauter. Det var då Dr Rubber, kraftigt påverkad, i direktsändning under en beryktad rymdpromenad framförde bandets kända låt ”Love could fly” på digitalpiano. Det var första gången någon har smugglat läkarsprit med i rymdskytteln.

 

Tjernobyl nu säker startplats

Länge har Dr Rubber haft problem med att få amerikanskt visum, han har levt på flykt i Kina och Nordkorea under flera år som efterlyst av Interpol (för påstådd s.k. gosseskändning), varför raketuppskjutningen till Mars skedde från den nedsläckta Tjernobylreaktorn Nr 2 ∑Ut.

 

En nära intim rysk frigörelse

Efter landningen häktas doktorn av Rysslands hemliga polis anklagad för framförandet av subversiv digitalmusik. Han lagförs inför Högsta Presidiet, Duman, för förförandet av ungdom genom tonarter som inte är politiskt korrekta. Från det sibiriska strafflägret Kondyloma släpps äntligen doktorn fri (efter att ha uthärdat uppkopplade elektroder på kroppens hemligare delar) sedan han med tredje gradens närkontakt lidelsefullt tillmötesgått den åldrige Tjeka-översten (i NKVD) som var lägrets chef.

 

Blev sovjetiskt brigadgeneral

Den politiska skådeprocessen med livstidsdomen för doktorn i militärdomstolen anses bero på att han sågs som en vass konkurrent till ryska statsråd från det att han efter en prostataoperation på Ministerpresident Chrusjtjov 1964 erhållit brigadgenerals rang i Röda Arméns Medicinalcorps.

 

Alla Rubber-doktorander vet

”Doctor Rubber Medical Group” © har från källarplanets underground på en ort i Mellansverige för 50 år sedan spelat sig fram som trendsättare av ny musikalisk vetenskap med internationellt erkännande.

 

Den Japanska Kejsaren utnämnde år 2003 bandets medlemmar till Kommendorer av Gyllene Samurajsvärdets Heliga Orden. Självklart innebär ett sådant adelskap ett etiskt ansvar inför alla Dr Rubbers fans Jorden runt.

– Varje ton måste ha ett hederligt anslag, anför doktorn ansträngt.

 

Dr Rubber har i 23 år blivit tillfrågade om spelning vid storartade events på Wasamuseet i Stockholm. Mot fri lejd och gage i världsklass.

 

Drottning Silvia har alla

Sir MacAck, ansvarig Agent, har avböjt spelerbjudanden från svenska Wasamuseet. Det har häftigt kritiserats av Drottning Silvia och Prinsessan Madeleine som abonnerar på Dr Rubbers hela utgivning. Denna ingår nu i Bernadottemuseets samlingar. Nekandet beror på att Wasaaffären liknar den pinsamma svenska JAS-försäljningen till tjeckerna!

Dr Rubber är djupt inblandad i mutaffären med kriminella bärgningspengar, anser Svenska Nobelstiftelsen, som faktiskt år 1974 övervägt ge Nobelpriset i medicin till doktorn. Men nomineringen ströks då det avslöjades att en känd konkubin från Husan året före det ”Stora Språnget” (1958-1961) blev Kommunistkinas manliga envåldshärskare under pseudonymen ”Ordförande Mao Tse-tung”, efter att en ung Dr Rubber som AT-läkare i lönn lyckats med världens första könsbyte med levande tunt grisskinn.

 

Spröd musik i svart vatten

Myten om ett svenskt regalskepp började under stort pressuppbåd 1961 med ett märkligt upptagande av ett skrov ur Strömmen. Under fördykningarna läckte massmedia ut om att svårmodiga toner hade hörts i djupet – en tydlig okonturerad seraf med eolsharpa har intonerat Doctor Rubbers berömda låt (text här i översättning), ”rör mig icke utan gummihandskar”! – hade en skärrad dykare hört på högtyska i mörkret.

 

Av gamla urkunder framgår att Dr Rubbers farfars farbrors farfar var just kung Gustav II Adolfs skeppsbard och Kunglig Hovkapellmästare från Hinterpommern (nu del av Polen) under namnet Herrn Feldtskiär Baron Robert Robber von Zee! (Det var vanligt att stormaktstidens elitskikt kombinerade universitetsutbildning i musik och medicin.)

 

Wasa-myten bygger på samma massmediapsykos som att ett krig i Vietnam verkligen skulle ha ägt rum! Inga som bevis finns för något krig... Dr Rubber bekräftar själv under ed i ett förhör i USA:s Senat att han vid tiden som sanitetsöverstelöjtnant i amerikanska marinkåren på där på plats inte såg ett spår av krigets verklighet.

 

Feta pengar för falskt vrak

Inget regalskepp finns! Det handlar om svarta bärgningspengar och nationell hybris. Investerarna är rädda för skandal. Folkrepubliken Nordkoreas Riksbank är sponsor för Dr Rubber och vill inte att musiken från Strömmens djup ska kunna fildelas på nätet. Det handlar om miljarder dollar. JAS är bara växelpengar. Allt är en historisk humbug. INGEN samtida bild finns av Wasa. Inget regalskepp har någonsin sänkts av sin kapten. Det som togs upp ur gyttjan i april 1961 var ett under vattnet hastfullt ihopsnickrat skrov.

 

Det bärgade ”skeppet” konverterades sedan en mörk stormnatt av edsvurna skeppstimmermän och kompletterades med underdelen (!) från svenska turistföreningens ”af Chapman”! De shantys (sjömansvisor) som männen för 46 år sedan sjöng i den iskalla natten för att orka, har enligt senare musikforskning ursprungligen tonsatts av Dr Rubbers musikaliskt begåvade brittiske anfader Admiral Lord Horatio Roubber of Aboukir. (Adlad efter slaget vid Nilen 2 augusti 1798, han var då fartygschef under Lord Nelson. Fakta: AlandMarinSuomi__MacAckDoc 1971).

 

Guldambulans förintad i lågor

Det påstådda regalskeppet låg som av en ”händelse” nära Chapman. Och i dag finns inte längre turistbåten kvar vid Östra Brobänken som alla kan se (mars -07). För resterna av denna windjammer blev bogserat till hemlig plats för ombyggnad för cirka 160 miljoner (Sv D i feb -07). Doctor Rubber förnekar kategoriskt all inblandning i dessa stora pengar. En 16-årig passionerat vacker koreansk barnflicka ytterst väl insatt i doktorns hemliga transaktioner hittades död i en stulen och utbränd norsk NATO-ambulans före CIA:s vittnesutredning i ärendet. I bilvraket upptäcktes 132 brandskadade sovjetiska guldtackor. Liket kunde inte obduceras, sades det. Inget blev klarlagt. En anonym interlokutör viskade om grova mutor och löften om julskinka till den lokala norska fältpolisen.

 

Doktorn medger dock att han på dykpråmen på Strömmen en onsdag år 1961 mot kontant betalning gett kirurgisk nödhjälp till en kvinnlig dykarelev (tidigare manlig) vars vänstra bröst helt sonika brustit under en uppstigning. till ytan. Det sekunda kinesiska grisinplantatet gick aldrig att spåra till Dr Rubber.

 

Bara ärlighet med eftertryck

Dr Rubber spelar bara för de troende i alla länder. Varje hans ton är ärlig – falsifikat är en svår disharmoni, säger doktorn eftertryckligt. Han, med erfarenhet från fjärran rymd och de desperata svarta djupen – menar att utan en självförtärande och brinnande kärlek vill han inte leva på Jorden.

 

Medaljerad frivillig krigsveteran

Mindre känt är att Dr Rubber under Finska Vinterkriget som dristig och högt dekorerad militärläkarstependiat lärde sig flytande finska och skrev samt tonsatte Finlands Nationalsång och den originella låten ”Sydänmaa lamella” (Åh Du Evigt Mörka Tjärn) som blev en finsk landsplåga. Men finnarna utvisade doktorn till Sovjet efter att han vid en anbefalld kroppsbesiktning på ett otillbörligt sätt tagit på Marskalken av Finland, Generalen Friherre Gustaf Mannerheim.

 

Ädel sedvänja i Antikens Grekland

Doktor Rubber bekänner sig sedan unga år till den rent klassiska grekiska kärleksuppfattningen som går utanför alla köns- och alla åldersgränser och som i sin estetik är så svårfångad och oaccepterad av dagens oförstående rättssamhälle.

 

– Jag vill bara komma bort från denna falska värld, mot en oändlig rymd med sin egen liturgi och mot det banbrytande matematiska tonsystemet (se fotnot) som inte har vår tids futtiga musikaliska gränssnitt. Doktorns etiskt-medicinska utanförskap har tydligt manifesterats.

 

Hans läkarstav är nu bruten

Doctor Rubber är bränd av åren av lust och plåga. Mätt på framgång och trött på fattiga kollegers dvärgagny. De rosa gummihandskarna från Örebro landsting har torrsprickor. Skalpellen – den som skurit så mycket pengar – har mist sin skärpa och stetoskopet är fyllt av öronvax. Även den (senaste) dyrköpta östafrikanska läkarlegitimationen står under indragning! Den 60-procentiga Saké-elixiren ger inte längre den liderliga utlösningen som förr från de mörka tankarna. Världslig vånda tär på den gamle mästerkirurgen.

 

Blå ögon och två miljoner dollar

Doktorns tidigare okända sydkinesiska dotter (facit från ett brutalt doktoralt snedsteg för fyrtio år sedan med en 11-årig Mandarinprinsessa), visade sig anno 2007 vara den kinesiska provinsregeringens högsta polischef och som i januari öppnade kriminalutredning om Dr Rubbers 30-tal hemliga kliniker i Kina för brottsliga ansikts- och könsbyten på asiatiska förbrytare. Ett nytt ansikte med ljusblå ögon uppges kosta två miljoner dollar. Två levande grisskinn går åt till ett nytt ansikte eller tre för ett komplett könsbyte. Dottern vill hänga sin egen far för brott mot mänskligheten och för tidelagsbrott nu under Grisens År som just börjat i Kinas tideräkning.

 

Mot sitt Nemesis i Fjärde Kretsen

Doktorn vill bara gå hän i intighetens oändliga vila och i den stjärnfyllda etern få möta läkarvetenskapens heliga Esculapus samt gamla läromästarna Dr Who och Dr Mabuse och Dr Mengele. Här når Dr Rubbers långa levnadssaga äntligen sitt slut. En sista evig rymdfärd väntar.

 

Efterord:

Doctor of Surgeon, Brigade-Generaal och Licencé ès Gèologie, Sir Ronny Rubber, Kommendör av Japanska Samurajsvärdets Orden, Ledamot av Ryska Proletärernas Röda Stjärnans Orden samt Sovjetunionens Hjälte, blev den siste av den degenererade urgamla kürfurstätten HochEdel Großherzug Robber van Zee und Grauenhaftens. Sir Ronny blev begråten endast av sin hemliga georgiska älskarinna Galina, Generalsekreterare Yosuf Stalins älskade dotter.

 

Anm:

Ett rykte i Mellersta Östern säger att en ung Sire Eugêne de la Robérr med kinesiskt pass, en Tora-lärd konvertit som i Franska Indochina övergått till den rena judiska läran, lär vara musikalisk och kirurgisk föreståndare för en omskärelseskola för unga gossar på Golanhöjderna. En vietnamesisk kvinna har stämt denna judiska föreståndare i ett lägersmål för att lilla sonen med de kalla ögonen och de smala kirurghänderna ska få en erkänd fader.

 

Korean Space Capital, rättsinnehavare av varumärket ”Doctor Rubber Medical Group” ©, uppges vilja sälja den musikaliska kvarlåtenskapen till riskkapitalisten Dr Soros för att täcka landets behov av kapital för sitt kärnvapenprogram. I så fall kanske inte längre Dr Rubbers odödliga musik fritt kan fildelas världen över. Denna hemsida informerar Dig genast om ändringar i rättsläget.

 

Utskrift: MacResident St HD+HD MacAck258. Word 5.1a. MacOS -91.  MacAck 2007.